Kupón: Šikovný 8 palcový tablet s GPS za 77.44€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Teclast je známa predajom notebookov a tabletov za nízke ceny.

Najnovšie spoločnosť predstavila tablet Teclast P80 Pro, ktorý prichádza s 8 palcovým displejom s rozlíšením Full HD. Procesorom tabletu je Mediatek MT8163, nechýba RAM s kapacitou 2GB, interné úložisko s kapacitou 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Tablet dokonca obsahuje integrovaný GPS modul. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5300 mAh, podľa výrobcu na jedno nabitie tablet vydrží prehrávať 9 hodín videa. Tablet dokonca obsahuje duálnu Wifi 5GHz / 2.4 GHz. Hlavný fotoaparát je 2 megapixelový, predný fotoaprát 0.3 megapixelový. Operačným systémom tabletu je Android 7.

Tablet sa aktuálne nachádza v predaji v zľave, na úrovni: 80.96€.

Vďaka kupónu: GB&TATEP80Pro

je ho možné kúpiť ešte za nižšiu cenu, na úrovni: 77.44€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Teclast P80 Pro

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v sume 0.73€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše