Xiaomi Mi8 SE má byť lacnejšou verziou s procesorom Snapdragon 710

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už zajtra predstaví nové produkty.

Najnovší obrázok z čínskej sociálnej siete Weibo odhaľuje, že práve pripravovaný smartfón Xiaomi Mi8 SE má byť lacnejšou variantou s procesorom Snapdragon 710.

Spoločnosť Qualcomm oficiálne predstavila nový procesor Snapdragon 710 pred pár dňami. Nový procesor Snapdragon 710 prichádza a architektúrou Kryo 360, ktorá obsahuje dve 2.2 GHz jadrá a šesť 1.7GHz jadier. Procesor je vyrábaný 10nm technológiou a jeho výkon oproti procesoru Snapdragon 660 je o 20% vyšší.

Nový procesor je oveľa úspornejší, až o 40% dlhší čas hrania hier, alebo o 20% dlhší čas sledovania videa. Procesor obsahuje modem X15 LTE, maximálna rýchlosť sťahovania dát je na úrovni až 800 Mbps, nechýba duálna Wifi 2.4 GHz + 5 GHzbluetooth 5.0. V porovnaní s procesorom Snapdragon 660 nový procesor poskytuje aj lepší signál. S novým procesorom bude možné v smartfónoch použiť až 32 megapixelové samostatné fotoaparáty, alebo duálne fotoaparáty 20 megapixelové. Taktiež procesor podporuje nahrávanie 4K videa, pri ktorom spotrebuje až o 40% menej energie ako Snapdragon 660. Grafický čip obsahuje Adreno 616, ktorý je o 35% výkonnejší.

Procesor dokonca podporuje technológiu rýchlonabíjania Quick Charge 4.0+, vďaka ktorej sa rýchlosť nabíjania zlepší o 20% a 30%. Samozrejme procesor podporuje rozhranie USB typu C.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše